Hvor modstandsdygtig er din organisation over for pandemier, naturkatastrofer eller cyberangreb?

Arrangementet er desværre aflyst.

Først når krisen rammer, kender virksomheder for alvor deres robusthed. Det udsagn er senest aktualiseret af corona-krisen, der viste, hvor sårbare globale forsyningskæder kan være, og hvordan kriser potentielt kan påvirke både forbrugere og danske produktionsvirksomheder med voldsomme prisstigninger og mangel på vigtige varer. Betydningen af robuste forsyningskæder og deres relevans for os alle står endnu klarere nu end før krisen.

Med Kim Sundtoft Hald i spidsen diskuterer forskere fra CBS og SDU, hvordan virksomheder kan arbejde med at opbygge modstandsdygtighed over for uforudsete hændelser og kriser. Forelæsningen kommer ind på resultaterne fra en række nye undersøgelser om robusthed i forsyningskæder og det helt nye forskningsprojekt ”Supply chain
resilience i danske produktionsvirksomheder”, der bidrager til at udbrede viden om stærke og resiliente værdikæder. Forelæsningen kommer også ind på, hvordan virksomheders og forsyningskæders robusthed konkret kan måles. 

Forelæsningen afrundes af en paneldebat, hvor erfarne praktikere fra bioscience-virksomheden Chr. Hansen og konsulent-virksomheden Syncronic også deltager for at give deres perspektiv på robusthed i forsyningskæder, samt hvordan de arbejder med robusthed.

Program

16.30 Velkomst  
16.45    Forelæsning v/professor Kim Sundtoft Hald, CBS, professor Jan Stentoft, SDU og lektor Ole S. Mikkelsen, SDU 
17.45    Paneldebat med de tre forelæsere samt Søren Winther, Head of Global Logistics, Chr. Hansen og Henrik Knak,
Partner, Syncronic. Paneldebatten er faciliteret af NOCA
18.30    Networking og let buffet

Praktisk

Arrangementet foregår på CBS.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Tilmeld dig her.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive taget billeder under afholdelse af eventet. Disse vil blive anvendt af CBS som dokumentation for afholdelse af eventet og til brug for online marketing og publicering på vores hjemmesider/sociale medier samt marketing og publicering i trykte medier. Billederne gemmes indtil det ikke længere er nødvendigt for at opfylde disse formål. Kontakt Relations Manager, Jannie Henriksen, jhe.mp@cbs.dk, hvis du ønsker at et billede af dig bliver slettet.