KVM-Genvex

KVM-Genvex er en dansk virksomhed med hovedsæde i Haderslev i Sønderjylland. I Haderslev producerer KVM-delen af virksomheden fjernvarmeløsninger og tilbehør til disse, mens Genvex står for ventilationsprodukter og tilbehør, som kan bruges i forbindelse med dem. Både KVM og Genvex leverer produkter til anvendelse i privat og erhvervsmæssigt byggeri i større og mindre skala.

KVM-Genvex sælger primært til danske markeder, men har også eksport til andre lande i Europa. For ventilation er især Tyskland et stort marked. Her er Genvex OEM-leverandør (Original Equipment Manufacturer) af Nibe ventilationsprodukter. På fjernvarmeområdet udgør Tyskland, Holland og England en stor del af eksporten.

KVM-Genvex er ejet af søstervirksomheden METRO THERM, der er en del af den svenske koncern NIBE-gruppen. Virksomheden blev etableret i 1999 og havde 88 ansatte ved udgangen af 2020.

Læs mere på kvm-conheat.com og genvex.dk.

Se et kort klip, hvor produktionschef Jonas Andreasen fra KVM Genvex fortæller, hvorfor de har deltaget i projektet, at hvad de bl.a. har fået ud af det.