Logitrans A/S

Logitrans er en ejerledet virksomhed med hovedsæde i Ribe. Virksomheden blev etablereret i 1940 og producerer og sælger ergonomisk internt transportmateriel som pallevogne, løfte, stablere, rotatorer, tiltere og kundetilpassede løsninger. Produkterne udbydes både i malede versioner og rustfrit stål.

Logitrans beskæftiger mere end 140 kompetente medarbejdere med stor viden inden for udvikling, produktion, salg og service, der er med til at opfylde kundernes krav i hele verden.  Der er egenproduktion både i Danmark og Kina. Virksomheden har et repræsentationskontor i Tyskland og et datterselskab i USA. Ca. 90% af produktionen eksporteres til mere end 55 lande i hele verden.

Logitrans har længe hørt til verdens førende udbydere af internt transportmateriel og opfylder fremtidens krav ved at arbejde ud fra en høj kvalitets- og miljøbevidsthed. Logitrans har modtaget en stribe priser; bl.a. Esbjerg Kommunes Erhvervspris og Årets ejerleder i 2020 , hvor Gitte Kirkegaard og Dorte Pedersen er blandt de ejerledere i Danmark, der bidrager til fællesskabet og samfundet i en svær tid (Covid-19).

Desuden deltager virksomheden i adskellige projekter hvor omdrejningspunktet er bæredygtighed; herunder blandt andet, projekt klimaklar SMV i 2021, hvor Logitrans har gennemført Klimaklar SMV-rådgivningsforløb, der styrker Logitrans’ vækst og konkurrenceevne gennem CO2-beregning, klimastrategi og klimakommunikation.

Læs mere på www.logitrans.com.

Vi er gennem projektet blevet langt skarpere på, hvor vi er sårbare i vores forsyningskæder og har herefter fået udarbejdet en konkret og prioriteret liste af tiltag, der vil gøre os mere robuste overfor forstyrrelser”,
Rasmus Otzen, Supply Chain Manager, Logitrans A/S

Se et kort klip, hvor Rasmus Otzen fortæller om Logitrans’ deltagelse.