Plus Pack

Plus Pack designer, udvikler og producerer innovative og bæredygtige emballageløsninger i henholdsvis plast og aluminium til mad og måltider verden over. Produktionen foregår i Danmark og Belgien. Virksomheden har hovedkontor i Odense, Danmark. Den har rødder tilbage til 1914 og drives i dag af 4.generation i Haustrup-familien.

Plus Pack har særligt fokus på FN’s verdensmål 12; ’Bæredygtigt forbrug og produktion’, og visionen er at være den foretrukne partner indenfor kundetilpassede og bæredygtige emballageløsninger samt at levere 100% genanvendelige produkter uden CO2-udslip. Virksomheden er lige nu midt i en spændende udvikling med udgangspunkt i løftet ”We make food stand out”.

Til dagligt beskæftiger Plus Pack 230 medarbejdere fordelt på to lokationer i henholdsvis Danmark og Belgien samt salgsteams i lande som Frankrig, Holland, Tyskland og Polen.

Plus Pack opererer i mere end 50+ lande fordelt over hele verden og med mere end 1.200 kunder globalt set, har Plus Pack en stærk position på emballagemarkedet, hvor virksomheden dagligt servicerer mere end 4 millioner daglige måltider.

Læs mere om Plus Pack her.