SBS Friction A/S

SBS Friction, beliggende i Svendborg, er siden 1.1.2021 en del af Brembo-gruppen (www.brembo.com) og anerkendt globalt som markedsledende leverandør af bremsedele til motorcykler. SBS Friction betjener 120 kunder fordelt globalt, og brandet sælges gennem ca. 65 eksklusive distributører.

SBS Friction leverer bremseklodser og friktionsløsninger til OE (førstemontering) og eftermarkedsprodukter (det frie reservedelsmarked) til motorcykler, scootere, ATV’er/UTV’er, specielle biler og industrielle applikationer, herunder vindmøller. Kerneproduktet er bremseklodser/friktionsløsninger, der udvikles og produceres på fabrikken i Svendborg. Produktporteføljen inkluderer også bremseskiver, koblingssæt, bremsebakker og andet, som er handelsvareprodukter.

SBS-bremseklodser produceres med NUCAP NRS-teknologi, som sikrer en mekanisk og uforgængelig binding af friktionsmaterialet til bagpladen. Vi har som den første i industrien opnået fuld godkendelse i henhold til ECE R90-forordningen, der sikrer motorcykelkørere den mest pålidelige kvalitet med hensyn til design, fremstilling og ydeevne.

Som innovativ og udviklende fremstillingsvirksomhed har vi nyligt udviklet banebrydende miljøvenlige produkter, der over en årrække skal implementeres i produktion og markeder. SBS Frictions klare mål er at bidrage til at mindske emission af skadelige stoffer i naturen og søge de mest energirigtige løsninger til produktion.

SBS Friction beskæftiger i alt ca. 110 medarbejdere med en eksportandel på 98%.  Go Ahead – we have the power to stop you! Læs mere på: www.sbsbrakes.comFacebookLinkedInInstagram eller YouTube.