Vikan

Vikan udvikler, fremstiller og markedsfører professionelle rengøringsløsninger, som hjælper til med at gøre fødevareindustrien og andre hygiejnefølsomme miljøer renere og sikrere.

Som førende inden for forskning og produktudvikling har Vikan gennem årtier sat standarden for effektive, holdbare rengøringsrekvisitter og avancerede ydelser. Et indgående kendskab til rengøringsstandarder, -metoder og -teknologier kombineret med en unik model for innovation sammen med kunderne betyder, at Vikan er den klart førende inden for hygiejniske rengøringsløsninger verden over.

Vikan har eksisteret i over 120 år med hovedsæde i Skive. Vikan er en global markedsleder i branchen og servicerer over 90 lande med sine ca. 250 ansatte fordelt på 9 lande. Integritet, omhu, nytænkning og drive er virksomhedens kerneværdier. Læs mere om Vikan her.

90% af Vikan ejes af Vissing Fonden, der yder støtte til patientnær forskning inden for cancer og diabetes, energiforskning samt børn og unge med vanskelige livsvilkår. For yderligere information, se www.vissingfonden.dk. De resterende 10% ejes af adm. direktør Carsten Bo Pedersen.