Vitrolife A/S

Vitrolife AB opkøbte i 2015 Unisense Fertilitech og blev til det nuværende Vitrolife A/S. Vitrolife A/S ejes i dag 100% af Vitrolife AB (publ) og indgår i Vitrolife-koncernen, der er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører medicinsk udstyr til anvendelse i fertilitetsbehandlinger.

Vitrolife A/S har udviklet og producerer Embryoskopet – en højteknologisk incubator, eller rugekasse, med indbygget time-lapse, der tager billeder af hvert enkelt embryon med et defineret interval i inkubationstiden. Det ender ud i en time-lapse fil, hvor avanceret software kan være med til at bestemme hvilke embryoner, der har størst chance for succesfuld IVF-behandling. Udover Embryoskopet er salg af slides og service en vigtig indtjeningskilde. Øvrige produkter, der produceres i Danmark, er Laser,- og Log & Guard systemer.

Vitrolife A/S har produktion, aftersales udvikling og administration på Jens Juuls vej 20, 8260 Viby J, og beskæftiger ca. 90 medarbejdere på adressen i Danmark. Eksportandelen er tæt på 100%.

Vitrolife A/S beskæftiger ca. 440 medarbejdere på verdensplan, og virksomheden afsætter sine produkter på ca. 110 forskellige markeder. Hovedkvarteret ligger i Gøteborg i Sverige, og virksomheden har kontorer i USA, Australien, Frankrig, Italien, Storbritannien, Kina, Japan, og Danmark. Vitrolife-aktien er noteret på NASDAQ OMXStockholm, Large Cap.

Besøg Vitrolife A/S på www.vitrolife.com.